Raspored sv. misa kroz tjedan i ostalih pobožnosti kao što su krunice, hodočašća...

Aktualne obavijestiU ovo vrijeme godišnjih odmora u ljetnom razdoblju, svećenika iz Hrvatske katoličke misije za sakramente Pomirenja (ispovijed), Bolesničkog pomazanja i posljednju popudbinu umirućih kontaktirajte na telefonski broj župnog ureda: 040 247 958
Za crkvene dokumente poput krsnog lista ili posvjedočenja o prikladnosti za kumstvo u sakramentu krštenja, molimo, isto kontaktirati svećenika na telefonski broj župnog ureda. 
Svete mise nedjeljom i radnim danom kroz srpanj i kolovoz se održavaju prema uobičajenom rasporedu osim u Wilhelmsburgu, Schneverdingenu i  Lüneburgu (misna slavlja u tim ispostavama se nastavljaju u rujnu).

 

OBAVIJEST O EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA TIJEKOM NEDJELJNIH MISNIH SLAVLJA

Danas smo primili obavijest iz Nadbiskupije kako od nedjelje, 3. travnja 2022. godine, dolazi do ublažavanja epidemioloških mjera prilikom nedjeljnih misnih slavlja.

Dokinuto je ograničenje od najviše 100 vjernika po sv. misi, pa se više ne treba unaprijed prijavljivati za nedjelju online ili telefonski u župni ured.

No i dalje ostaje obaveza nošenja maski u crkvi i održavanja razmaka od drugih vjernika.
Isto tako, nastavlja se pričešćivanje na ruku, jer još uvijek postoji rizik od zaraze.

Kao i svugdje u Njemačkoj, ovo ublažavanje epidemioloških mjera ovisi o padu ili porastu incidencije zaraženih. Ako poraste učestalost COVID-19 slučajeva i dođe do pooštravanja mjera, isto se odnosi i na misna slavlja.

***

U ovim novim okolnostima slavljenja sv. mise u skladu s epidemiološkim mjerama uspjeli smo dogovoriti nekoliko termina nedjeljom za misno slavlje:

a) sv. misa u crkvi St. Olaf u 12h

b) sv. misa u Mariendom u 15h

c) sv. misa u Wilhelmsburgu u 16:00h – KROZ SRPANJ I KOLOVOZ NEMA MISE U WILHELMSBURGU

e) sv. misa u Schneverdingenu svake prve nedjelje u mjesecu, a u Lüneburgu svake druge nedjelje u mjesecu – NE ODRŽAVA SE KROZ SRPANJ I KOLOVOZ

Ne ustručavajte se javiti nam ako netko mora u bolnicu i zamoli bolesničko pomazanje.