Donosimo vam novosti, zanimljivosti, Božiju riječ ... i puno toga što život znači!

Aktualne obavijesti za svibanj

 U subotu, 8. kolovoza 2020., slavimo svetkovinu utemeljitelja našega Reda propovjednika, Sv. Dominika. Stoga slavimo sv. misu u 20h u crkvi Sv. Marije.

Tijekom srpnja i kolovoza nema sv. mise subotom, u 16h, u Wilhelmsburgu.

Hodočašće u Poljsku planirano za listopad je otkazano. Oni koji su već uplatili prve rate, dobiti će svoj novac natrag.

U ovim novim okolnostima slavljenja sv. mise u skladu s epidemiološkim mjerama uspjeli smo dogovoriti nekoliko termina nedjeljom za misno slavlje:

a) sv. misa u crkvi St. Olaf u 12h

b) sv. misa u Mariendom u 15h

Molimo vas, nazovite u Misiju i zabilježite se za jednu od nedjeljnih sv. misa, ili petkom, koje imamo na raspolaganju. Ne možemo jamčiti kako će biti mjesta za sve, ali će barem svatko dobiti priliku svake druge nedjelje doći na sv. misu.

Glede ispovijedi kako biste se mogli pričestiti, molimo vas, kontaktirajte Misiju telefonom i dogovorite termin za ispovijed jedan dan u tjednu od 18h do 19h. Na taj način ćemo moći kontrolirati broj vjernika koji nam dolazi u Misiju i dezinficirati prostoriju za ispovijed između pojedinačnih ispovijedi. Preporučamo da se dogovorite za ispovijed u onaj tjedan kada dolazite na nedjeljnu sv. misu.

Krštenje su odsad moguća samo u strogo ograničenom obliku: članovi obitelji iz istoga kućanstva i kum/a bez dodatnih gostiju.

Ne ustručavajte se javiti nam ako netko završi u bolnici i zamoli bolesničko pomazanje.